Bisedoni me këshilltarin tuaj agro.

Shembull pyetjesh: "Si të menaxhoni phytophthora capsici në kungull?" ose "Cila është heqja e lëndëve ushqyese për misrin për ton?”

Krijo një llogari FALAS në 2 minuta: Është e lehtë dhe e shpejtë, ofron performancë shumë më të mirë të këshilltarit. Ai ruan historinë tuaj të bisedave për të mësuar AI rreth funksionimit tuaj bujqësor.

Versioni i testit beta 1.0 ⚠️ agri1 është këshilltari juaj i AI bujqësore. Prisni pasaktësi. Ne jemi në zhvillim aktiv dhe vazhdimisht mësojmë dhe përmirësohemi.

Shembull pyetjesh: "Si të menaxhoni phytophthora capsici në kungull?" ose "Cila është heqja e lëndëve ushqyese për misrin për ton?”

Hyni në versionin superior FALAS FALAS: AgriGPT-ja juaj.

Regjistrohu, Identifikohu.

Krijo një llogari FALAS në 2 minuta: Është e lehtë dhe e shpejtë, ofron performancë shumë më të mirë të këshilltarit. Ai ruan historinë tuaj të bisedave për të mësuar AI rreth funksionimit tuaj bujqësor.
Krijo një llogari falas tani.

Versioni i testit beta 1.0 ⚠️ agri1 është këshilltari juaj i AI bujqësore. Prisni pasaktësi. Ne jemi në zhvillim aktiv dhe vazhdimisht mësojmë dhe përmirësohemi.

Hyni në versionin superior FALAS FALAS: AgriGPT-ja juaj.

Regjistrohu. Identifikohu: për akses FALAS.

UA për bujqësi

agri1 shërben si këshilltari juaj i përkushtuar për sfidat bujqësore, i specializuar në shfrytëzimin e të dhënave unike, të personalizuara për të parashikuar dhe tejkaluar pritshmëritë tuaja të performancës. I përshtatur për nevojat tuaja specifike dhe duke u zhvilluar vazhdimisht me kalimin e kohës, agri1 është krijuar për të ofruar zgjidhje të jashtëzakonshme në bujqësi.

ne jemi vetë fermerë

Pyetje çdo ditë

agri1, një platformë që ndihmon mijëra, shtrihet në më shumë se 70 vende, duke adresuar pyetje që lidhen me mbi 300 lloje të ndryshme të korrave. Është një qendër e njohurive që çmitizon kompleksitetin bujqësor – nga diagnostikimi i sëmundjeve te testimi i tokës, aplikimet e plehrave deri te menaxhimi i dëmtuesve. Në botën e gjerë të bujqësisë, agri1 është një burim i dobishëm për fermerët në mbarë botën.

"Si mund ta identifikoj dhe trajtoj një sëmundje që prek të korrat e mia?"

Fermer ditar dhe misri

Brazili

"Cilat janë disa mënyra efektive për të kontrolluar dëmtuesit në fermën time?"

Vintner

Spanja

Veçoritë

Karakteristikat e agri1

agri1 është një zgjidhje e sofistikuar e inteligjencës artificiale për bujqësinë, duke ofruar njohuri në kohë reale dhe të personalizueshme që përkthen të dhënat tuaja unike të fermës në strategji të zbatueshme, duke optimizuar rendimentet dhe efikasitetin. Duke theksuar mësimin e vazhdueshëm nga inputet e përdoruesve, ai fuqizon agronomët me vendimmarrje të saktë, duke respektuar integritetin e të dhënave dhe duke u përshtatur me karakteristikat individuale të secilës fermë. Karakteristikat e mëposhtme janë në zhvillim e sipër.

PROCESI AGRONOMIST

Duke shfrytëzuar parimet e avancuara të agronomisë dhe duke integruar AI më të fundit, agri1 revolucionarizon procesin e bujqësisë – duke dhënë rezultate superiore për një të ardhme të qëndrueshme.

PERSONALIZOHET ME TË DHËNAT TUAJA

Të dhënat tuaja janë fuqia juaj. agri1 e respekton këtë, duke siguruar trajtim të sigurt të të dhënave të fermës suaj duke zhbllokuar potencialin e vërtetë që ajo mban.

TË DHËNAT AGRI API LIVE FEED

Qasuni në njohuritë bujqësore në kohë reale me API-në e furnizimit të drejtpërdrejtë të agri1, duke ofruar një avantazh dinamik dhe të bazuar në të dhëna për vendimet tuaja bujqësore.

TË DHËNA TË VEÇANTA AGRI

Gërmoni në njohuritë unike të të dhënave Speciale Agri. agri1 ju ndihmon të zbuloni modele dhe tendenca të fshehura, duke çuar në bujqësi të zgjuar dhe të drejtuar nga të dhënat

AGRI1 TË DHËNAT E MËSUARA TË PËRFORCUARA TË PËRDORËSVE

Mësimi i përforcuar nga përdoruesi evoluon vazhdimisht me ju. Lexon të dhënat tuaja, mpreh ekspertizën e tij, duke përmirësuar parashikimet dhe rekomandimet.

VIZIONI & MULTI MODAL

agri1 krenohet me një ndërfaqe fleksibël, multi-modale të krijuar për t'u përshtatur me mjedisin tuaj të veçantë bujqësor. Ky sistem përfshin një sërë llojesh mediash, duke përfshirë jo vetëm tekstin, por edhe imazhet, videot dhe potencialisht më shumë në të ardhmen.

Ndërmarrja: API beta

API i agri1.ai është drejtpërdrejt

Në zhvillimin beta: API-ja e agri1.ai ju lejon të integroni pa probleme njohuri të fuqishme bujqësore në sistemet tuaja ekzistuese, duke nxitur bujqësinë e drejtuar nga të dhënat që rrit produktivitetin, efikasitetin dhe rendimentet në të gjitha operacionet tuaja. Na dërgoni një kërkesë me email te info@agri1.ai në lidhje me API-në tonë.

Mësoni më shumë rreth AI këshilltar agro agri1, e ndërtuar nga fermerët për fermerët. Ushqeni agri1 me sfidat, problemet dhe pritshmëritë tuaja dhe merrni këshilla dhe perspektiva të vlefshme.

bashkohuni me mijëra fermerë dhe agrobiznese

Bashkohuni me lëvizjen agri1.ai: Ne demokratizojmë njohuritë bujqësore në një shkallë globale.

agri1.ai ka dy versione tani: FALAS, dhe PRO, e cila është shumë më e zgjuar, përdor një AI 10 herë më të mirë dhe ka vizion. Të dy mbajnë historinë dhe bisedën tuaj.

E drejta e autorit © 2024 agri1.ai
sqAlbanian